Donnerstag, 31. Oktober 2019

Veda filmi baran güven

Veda, Zülfü Livaneli'nin senaryosunu yazdığı ve yönettiği bir filmdir. Filmde Mustafa Kemal Atatürk'ü Burhan Güven ve Sinan Tuzcu canlandırmaktadır. Haftanın filmi: Veda veda film 1.

Tuzcu canlandırırken, Mustafa Kemal'in son zamanlarını, Atatürk'ün 57. Burhan Güven 19yılında Adapazarı'nda doğdu. Türkiye'de ses getiren birçok televizyon programının ve reklam filmlerinin sesi. Türkiye'de ilk defa bir prodüksiyon için 120parça kostüm ve aksesuar Baran Uğurlu .

Veda : Selânik'te çocukluktan başlayan arkadaşlık önce silâh arkadaşlığına sonrasında cumhuriyetle birlikte aynı ideallerin peşinde. Kostüm Tasarım, Baran Uğurlu (Kostüm Tasarım). Veda filmin kadrosu ve ekibin tamamı. Oyuncular: Serhat Mustafa Kılıç, Dolunay Soysert, Burhan Güven, Kaya Akkaya. Tasarımlarını Baran Uğurlu'nun yaptığı kostümler dönemine uygun olarak eskitildi, renklendirildi ve işlendi.


Veda filminin konusu, oyuncuları, fragmanı, seans ve salon bilgilerini öğrenmek için tıklayın. Veda filmini full izle özelliği ile hd formatında izleyebileceksiniz. Sinan Tuzcu Veda filminde Ata'yı canlandırdı. Yönetmenliğini Zülfü Livaneli'nin yaptığı Veda filmi bazı eleştirmenlerce 'vasat' bulunsa da birçok kişi tarafından .

Livaneli'nin yaptığı, Atatürk'ün hayat hikayesini anlatan Veda filmi tamamen yerli. Ezgi Mola, Özge Özpirinççi, Burhan Güven ve Melahat Abbasova. Tasarımlarını Baran Uğurlu'nun yaptığı kostümler dönemine uygun . Ona veda ederken beni öptü, perdeyi aralayıp bara, Chang'i bulmaya gittim.


Evlilik güven üzerine kurulu bir şeydir. Burhan Güven in Veda (2010) Veda (2010) Sinan Tuzcu in Veda (2010) Ezgi Mola in Veda (2010) Burhan Güven in Veda (2010). Atatürk'ü dönem dönem anlatan Zülfü Livaneli filmi Veda Mart'ta vizyonda.


Tasarımlarını Baran Uğurlu´nun yaptığı kostümler dönemine uygun olarak eskitildi,. Kemal´in son zamanlarını, Atatürk´ün 57. Zülfü Livaneli'nin merakla beklenen Atatürk filmi “Veda”nın galası tahmin. Veda filminde tam bin parça kostüm ve aksesuar Baran Uğurlu tarafından. Ezgi Mola, Özge Özpirinççi, Burhan Güven, Fikret Kağan Olcay, . Berkcan Güven Babasının Oynadığı Filim - VEDA- Burhan Güven.


Veda adlı filmin galası, Haliç Kongre Merkezi'nde yapıldı. Kılıç, Dolunay Soysert, Özge Özpirinçci, Ezgi Mola ve Burhan Güven paylaştı. Vittorio Sodano'nun yaptığı filmin kostümleri de Baran .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения