Mittwoch, 18. November 2015

Deli divane ragini evlimi

Parul Chauhan (Ragini) Fotoğrafları 2020yılları arasına Hindistan'da yayınlanan Bidaai dizisinin Türkçe versiyonu olan Deli Divane . Deli Divane dizisi oyuncusu ragini aslında beyaz tenli mi? Gerçek halini görünce sizde şaşıracaksınız.

Deli Divane dizisi Ragini sevgilisi var mı gibi sorularından ziyade Parul Chauhan sevgilisi kimdir, evli mi ve eşi kim gibi sorular çok daha yoğun . Deli Divane(Bidaai) Parul Chauhan (Ragini) Özgeçmişi Fotoğrafları Sevgilisi. Deli Divane(Bidaii) dizisi 2020yılları arasında Hindistan'da . Sevilen Hint dizilerinden biri olan Sapna Babul Ka Bidaai dizisinde, Ragini Ranvir Rajvansh karakterini canlandırmıştır.

Deli Divane dizisinde, Ragini Ranvir Rajvansh karakterini canlandıran Parul Chauhan hakkında. DELİ DİVANE BİDAAİ PROJECTİON - RAGİNİ YAYINLANMAYAN SAHNE. Parul Chauhan 19Hindistan doğumludur.


Parul Chauhan, 20yılında Bidaai dizisi ile oyunculuğa başlamıştır.

Kanal 7'nin sevilen Hint Dizisi Deli Divane dizisinde Ragini yı canlandıran Parul Chauhan fotoğrafları, hayatı, filmleri ve dizileri bu sayfada. Deli Divane Orijinal adıyla Sapna Babul Ka. Böylelikle Sadhana ve Ragini kardeşler, Alekh ve Ranvir kardeşlerle evlenirler.


Parul Chauhan kimdir, bidaai ragini kimdir, Parul Chauhankaç yaşında. Deli divane dizisinde Khushi ve Tamanna karakterlerini canlandıran Divya Naaz. Sakshi gerçek adı, Sakshi kimdir, . Kısa zamanda birbirlerine âşık olan Ranvir ve Ragini'de evlilik kararı alır. Sevilen dizi Deli Divane'nin yeni bölümünde Alekh'in hastalığı gündeme geliyor.


Deli Divane-Bidaai-Kanalshared Farmasi Üye Kayıt's photo. Deli Divane'nin yeni bölümünde Ragini Sakhsi ile ilgili gerçekleri. Sahksi, sevgilisi ile Rajvansların servetine ortak olmak için Alekh ile .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения