Mittwoch, 20. Januar 2016

Tokmakçı ne demek

Belirtme (-i), tokmakçıyı, tokmakçıları. Yönelme (-e), tokmakçıya, tokmakçılara. Bulunma (-de), tokmakçıda, tokmakçılarda.

NGİLİZCE KONUŞMANIN SIRRI ÇÖZÜLDÜ! Lütfen bunun anlamını bilenler, bilmeyenler için aşağıya yorum olarak yazsın ki arayanlar rahat erişebilsin.

Tokmak nedir tokmakçı nedir ulan ? Bunu izleyen çocuk babasına tokmakçı ne derse o baba ne yapar düşünmüyo musunuz? Bunu izleyen çocuk babasına tokmakçı ne derse o baba ne yapar. Online ingilizce dersleri, ingilizce gramer, ingilizce chat, ingilizce kelimeler, . Tokmakçı of İngilizce Ücretsiz Çevirisi, Eş Anlamlı Kelimeleri, Tokmakçı of Türkçe Okunuşu, Telaffuzu ve Daha Fazlası Burada!

Türkçe İngilizce karşılığı, anlamı. Ebru (Yapıcı)Deniz nasıl kaşar olduğunu gördük,demek ki zürriyet. Geçimini yaşlı kadınlardan temin eden genç erkek, jigolo.


Ne demek sincanlılar bir canlı türü değil. Tokmakci nickli kullanıcının incitter profili. Kovalagelsin incitimi sukulamis demek ki ciddn depresife baglamisim hoscakaln ben . Hamamcı, “Tamam, bana böyle şahbaz bir tokmakçı lazım” deyip . Anlamlarını bilmediğiniz türkçe kelimelerin anlamlarını aratarak veya alfabetik dizinden takip ederek arayın.


Kadinlar konusurken duydum jigola ne demek ayipli bise mi? Tokmakçı ile ilgili cümle içinde kullanımı, yukarıoba, araçşen ailesi ve tokmakçı ailesi yerleşik en kalabalık ailelerdir.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения