Dienstag, 26. Juli 2016

Veda fragman

Gürkan Uygun, İpek Tuzcuoğlu, Münir Can Cindoruk ve Burçin Abdullah'ın yer aldığı, gerçek bir hayat hikayesi. Veda, ölüme meydan okuyan bir kuşağın hikayesi. Veda” Salih Bozok'un anlatımıyla, bu dostluğun, Atatürk'ün hayatının dönüm .

Senaryosunu ve yönetmenliğini Zülfü Livaneli'nin üstlendiği 'Veda' filminin fragmanı. Veda'nın amacı, Atatürk'ü sadece Türkiye'ye anlatmak değil, aynı zamanda tüm dünyada Atatürk'ün. Filmimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve yenilikleri takip etmek için.


Poyraz Karayel'de heyecan ve merakla beklenen Mart Çarşamba veda fragmanı yayınlandı!

Poyraz, Bahri Baba'yı kurtarabilecek mi?

Bekarlığa Veda Altyazılı Fragman (2) 2:14. Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda filmi için fragman videosunu izle. Esra evlilik hazırlıklarına hız verirken, Didem grupta henüz evlenmemiş tek kız olarak . Poyraz ve Ayşegül, Nevra'nın tuzağından sağ salim . Poyraz Karayel, başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştığı, Kanal D'de çarşamba günü saat 20'de yayımlanan . Dile Veda filminin tüm fragman, teaser ve video kliplerini Sinemia Social'da izleyin. Dile Veda filminin en iyi ve heyacan verici sahnelerini kaçırmayın!


Poyraz Karayel son bölümüyle ekranlara gelecek. Bölüm Veda Fragmanı iyi seyirler… Kanal: Kanal D .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения