Freitag, 19. Juni 2015

Filme indiene cu shahrukh khan

Intr-o lume moderna, este destul de usor sa uitam cine i-a facut pe sportivi, cantareti sau actori in super staruri – fanii. Fiecare fan in parte are propria sa relatie . Bilas Rao Pardesi, Billu Baber pentru cunoscuti, este un barbat obisnuit, este barbierul satului.

Casatorit cu Bindiya si tata a doi copii minunati, Billu duce o . Filme indiene cu Shahrukh Khan - Veer-Zaara (2004) - Liebesbrief an das Leben - Dear Zindagi (2016) - Karan Arjun (1995) - Jab Tak Hai Jaan (2012) - Om . Lista completa de filme in care a jucat Shah Rukh Khan. Veer Pratap Singh, pilot in cadrul fortelor aeriene indiene, isi risca adesea viata, pentru a salva .

Chal Mere Bhai (2000) - Superhit Comedy Film - Salman Khan - Sanjay Dutt - Karisma Kapoor. Shahrukh Khan, Sushmita Sen, Fardeen Khan. Naarghita ~ Album Cu Melodii Indiene Indragite.


Astept sa postati, atunci cand se va putea si noul film cu Shah Rukh Khan . In aceasta expeditie Shivaay face cunostita cu Olga de care se indragosteste. Vishal (Arbaaz Khan) o iubeşte mult pe sora sa Muskan (Kajol), dar este . Filmele de dragoste indiene au farmecul lor original si exotic. Shah Rukh Khan si Preity Zinta reprezinta partile unui culplu cu o dragoste .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения