Mittwoch, 21. Januar 2015

Filme indiene de dragoste cu shahrukh khan

Intr-o lume moderna, este destul de usor sa uitam cine i-a facut pe sportivi,. Casatorit cu Bindiya si tata a doi copii minunati, Billu duce o existenta normala. Chaudhry Baldev Singh este un tata de familie instalat la Londra de mai multi .

Filme indiene cu Shahrukh Khan - Veer-Zaara (2004) - Liebesbrief an das. Filmul prezinta povestea de dragoste dintre doi tineri, Om şi Shanti, poveste de . Lista completa de filme in care a jucat Shah Rukh Khan. De aceea va raspandi lumina budismului si mesajul sau de iubire si.

Veer Pratap Singh, pilot in cadrul fortelor aeriene indiene, isi risca adesea viata, pentru a . In aceasta expeditie Shivaay face cunostita cu Olga de care se indragosteste. Vishal (Arbaaz Khan) o iubeşte mult pe sora sa Muskan (Kajol), dar este exagerat de. In acest film indian de dragoste romantic numit Barkhaa subtitrat gratis in . Shah Rukh Khan si Preity Zinta reprezinta partile unui culplu cu o dragoste blestemata.


Cu toate ca cei doi se iubesc extrem de mult, relatia lor . Decizia lor de a mărturisi acest lucru familiilor lor se transformă în tragedie în momentul în care izbucnește o confruntare cu arme în urma cărora ambii rămân orfani. Astept sa postati, atunci cand se va putea si noul film cu Shah Rukh Khan .

Filme indiene - Dil To Pagal Hai-(Shahrukh Khan). Povestea lor de dragoste dupa ei,se opreste in momentul aflarii logodnei.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения