Donnerstag, 28. April 2016

Filme indiene de dragoste si actiune

Vizioneaza filme indiene de Actiune online gratis cu subtitrare in limba romana. Cele mai frumoase filme indiene din genul Actiune acum la un click distanta !

Ronny accepta o misiune dificila: aceea de a o aduce inapoi pe Sia, rapita de Raghav si dusa in Thailanda. Daya Shankar a locuit impreuna cu familia sa in Kashmir insa s-au instalat recent in Mumbai si a facut din infractionalitate o cariera. Filme actiune, indiene: Sultan, Fan. FAN este povestea lui Gaurav (Shah Rukh Khan), un tânăr de şi ceva de ani, a cărui lume se învârte în jurul .

Eklavya: The Royal Guard (2007) – Filme Online Subtitrat HD. Raees spune povestea unui nelegiuit foarte cru dar, de asemenea, si foarte. Bodyguard este un film indian de actiune care urmareste fiica unui nobil bogat . Filme dragoste indiene - Chori Chori Chupke Chupke (2001) - Veer-Zaara (2004) - Kaabil (2017) - Ek Tha Tiger. Vezi și: Filme dragoste, Filme dragoste 201 Filme dragoste 2017. Actiunea se desfasoara in secolul al XVI-lea in India.


Filme indiene - Chori Chori Chupke Chupke (2001) - Veer-Zaara (2004) - Ek Phool Do Mali. India era perla coroanei Marii Britanii pentru a rescrie o poveste în care dragostea şi valoril.

Filmele de dragoste indiene au farmecul lor original si exotic. Productiile pe care le vedem zilnic la televizor si in cinematografe ne-au obisnuit .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения